5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

mingefotbal2021Dambovitapenet, Liga 5 / Astăzi, 19 iunie, de la ora 11.00, pe stadionul din Ungureni este programat primul meci, din seria de 3 – din cadrul barajului de menținere/retrogradare în Liga 5 Onoare, dintre Voința Adânca și Neajlovul Puntea de Greci. Se întâlnesc ocupantele locurilor 12 din seriile Nord și Vest ale Ligii a 5-a, la finele sezonului regulat. Liniile de clasament ale celor două echipe, deși au evoluat în serii diferite, reflectă – dacă nu valoarea, cel puțin ”forța” celor două. 



12N.Voința Adânca 28 9 2 17 82-134 29p (34,5%)
12V.Neajlovul 28 9 2 17 74-94 23p* (34,5% - penalizare 6 puncte din clasament)

Neajlovul cu o penalizare de 6 puncte are un golaveraj care ar indica-o ca favorită, dar să nu omitem faptul că – indiferent de opinii – noi considerăm seria Nord ca fiind cea mai puternică și echlibrată dintre cele trei ale Ligii a 5-a. În plus, să mai notăm și faptul că – am spus-o de mai multe ori – Vestul rămâne seria ”surprizelor” (la propriu și la figurat!) – o serie unde am avut de-a face cu fel și fel de ”minunății”! Revenind la liniile de clasament să punctăm faptul că diferența pare să fie făcută de liniile defensive: Adânca primind aproape 5 goluri pe meci (4,79), în vreme ce Puntea de Greci puțin peste 3 pe meci (3,36). La capitolul ofensiv, Voința ar sta ceva mai bine – cam 3 goluri marcate pe meci (2,93),iar Neajlovul având numai 2,64 pe meci!

Părerea noastră este că meciul se îndreaptă către o remiză, dacă nu cumva vreuna dintre combatante va reuși să se impună la un gol diferență! Dar în meciurile de baraj contează extrem de mult forma de moment, mobilizarea jucătorilor și, de ce nu,  ”atmosfera”! Pentru că suntem siguri că cele două echipe vor fi însoțite de numeroși suporteri.

Arbitrează: Bogdan Duțu – Adrian Ilie și Codruț Tudor. Observatori AJF: Ioan Negoescu (obs.arbitri) și Alexandru Istrate (de joc).

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii