1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiafcarges2023aprilie17Dambovitapenet, Superliga / Chindia va juca astăzi la Pitești, cu FC Argeș, în încheierea etapei a 4-a a play-out-ului Ligii I. Echipa din Târgoviște are cinci puncte avans față de adversarul de astăzi, iar în cazul unui succes se va distanța suficient cât să se poată considera aproape scăpată de grijile retrogradării directe.



Dâmbovițenii au efectuat duminică după-amiază, în prima zi de Paște, un antrenament scurt la Complexul de Natație, apoi au plecat spre Trivale. "Este un meci foarte, foarte important. Sfânta zi de Paște ne prinde la antrenament, apoi în cantonament. Dar suntem obișnuiți, așa a fost și în anii trecuți. Trecem printr-o sărbătoare mare, mintea noastră este doar la meciul de mâine, pe care sperăm să îl câștigăm. Ne-am pregătit foarte bine toată săptămâna, suntem focusați pe acest joc. Cu o victorie, vom fi mult mai liniștiți. Păcat de meciul cu Hermannstadt, am pierdut prostește. Sperăm ca suporterii să fie alături de noi mâine, le dorim multă sănătate și îi așteptăm să ne susțină", a prefațat Daniel Celea disputa de astăzi, una extrem de importantă, mai ales pentru Chindia.

Jocul începe la ora 17.30.

Foto: AFC Chindia Târgoviște

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii