1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiabotosani2021poza3Dambovitapenet, Superliga / Echipa antrenată de Toni Petrea va susține astăzi primul meci din play-out-ul Ligii I, cu FC Botoșani, în deplasare, de la ora 14.30. În sezonul regular, Chindia a pierdut în deplasare, 2-3, chiar în prima etapă a campionatului, remizând apoi la Ploiești, 2-2, în retur. Sunt în continuare probleme de lot de ordin medical, însă - și în aceste condiții, exista speranța că staff-ul dambovitenilor tehnic să găsească cele mai bune soluții pentru a obține un rezultat pozitiv în această deplasare lungă și dificilă.

Brigada de arbitri: central: Rareș Vidican . Asistenți: Ciprian Danșa, Laszlo Bucsi. VAR: Adrian Cojocaru. AVAR: Adrian Vornicu. Rezervă: Szabolcs Kovacs.

În runda următoare din play-out, Chindia va întâlni CS Mioveni, de asemenea în deplasare. Meciul nu a fost încă programat de LPF. Chindia începe play-out-ul cu 16 puncte.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii