1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiapetrolul7Dambovitapenet, Superliga / Chindia va susține patru meciuri în organizare proprie în play-out-ul Ligii I, cu Hermannstadt, UTA, Petrolul și FC Voluntari. Cum lucrările la stadionul ”Eugen Popescu” au intrat pe ultima sută de metri, toată suflarea din oraș așteaptă primul meci după aproape patru ani lângă Turn, pe o arenă aproape complet reabilitată. Primul meci în Liga I la Târgoviște după două decenii și jumătate s-ar putea juca pe 6-7 mai, Chindia - Petrolul, un joc care în mod cert ar umple tribunele.



Aproximativ 8.200 de locuri va avea stadionul după finalizarea lucrărilor, mai puțin decât la ultima prezență a Chindiei pe primul eșalon, în 1998, dar mai mult decât capacitatea din 2010-2019, când o întreagă tribună a fost închisă, din rațiuni de securitate. Ca scenariul să devină realitate, lucrările trebuie încheiate cel târziu la 1 aprilie, ca apoi să fie luate avizele de la autorități și omologarea LPF-FRF.

Foto: De la ultimul joc disputat între Chindia și Petrolul, la Târgoviște (martie, 2019) 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii