1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

vadimrata2020octDambovitapenet, Superliga / Doi dintre jucătorii care au evoluat pentru Chindia în ultimii ani, Marco Dulca și Vadim Rață, au semnat în ultimele zile cu adversarul târgoviștenilor de duminică, FCSB! Dulca s-a înteles cu bucureștenii chiar înaintea jocului cu Mioveni, 1-1, iar Rață a semnat vineri și va fi în teren duminică, după cum au anunțat oficialii FCSB. Vadim Rață s-a născut la 5 mai 1993, în Chișinău, Republica Moldova. A început fotbalul profesionist la Sheriff Tiraspol, club care l-a împrumutat, de-a lungul anilor, la FC Tiraspol, Zaria Bălți sau Speranța Nisporeni, iar în 2018 a ajuns la Milsami Orhei.



În februarie 2019 a ajuns în România, la FC Chindia Târgoviște, pentru care a evoluat 89 de partide, a înscris 5 goluri și a oferit două pase de gol. În iulie 2021 a semnat cu FC Voluntari, pentru care a marcat de 9 ori în 47 de jocuri oficiale. La nivel internațional, a adunat 31 de meciuri și un gol pentru echipa națională a Republicii Moldova.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii