1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mihaibalasasteaua11Dambovitapenet, Liga 1 / Oficialii Chindiei au negociat intens în ultimele zile pentru aducerea lui Mihai Bălașa, de la Craiova. Fiul antrenorului Cristian Bălașa a fost pus pe liber de Laurențiu Reghecampf, iar Emil Săndoi, tehnicianul Chindiei, l-a dorit la Târgoviște. Negocierile au avut loc în birourile .... autorităților locale dâmbovițene, însă s-s-au blocat după ce jucătorul a cerut un salariu imens pentru potențialul financiar al grupării târgoviștene.Bălașa jr. ar fi cerut 12.000 de euro de la Chindia, dublul celui mai mare salariu din prezent de la clubul prezidat de Marcel Ghergu! Pe surse, dambovitapenet a aflat că oficialii echipei de la Târgoviște negociază că Fortes, fost la Gaz Metan, și cu Butean, de la CFR, după ce au testat și pista Ciobotariu, jucător ajuns astăzi la FC Voluntari.


►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, am împlinit 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii