2.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

sandoighergu2Dambovitapenet, Liga 1 / Președintele Chindiei Târgoviște a comentat ultimele zvonuri din fotbalul românesc, care dau ca sigură revenirea la formatul cu 18 echipe în Liga I, fără play-off și play-out, din sezonul următor. Ghergu a vorbit și despre problemele financiare de la alte cluburi, într-o intervenție la Digisport. "Părerea mea este că nu trebuie să se mai facă niciun fel de concesii privind procesul de licențiere. Sunt probleme mari financiare la toate cluburile. Atunci, cred că trebuie să se limiteze aceste derapaje. O să ajungem să jucăm nu cu 18, ci cu 5 echipe. Vedeți că sunt tot felul de probleme financiare la diferite echipe. Auzim de insolvențe foarte multe. Înainte auzeai de o echipă, două. Acum, au încep să se înmulțească. S-au făcut concesii și s-a făcut mai mult rău, decât bine”



”Eu cred că trebuie să avem în vedere situația financiară. La procesul de licențiere se iau tot felul de decizii și se fac concesii. Se permit lucruri care, în timp, când rostogolești datoriile nu ai cum să le oprești. Dacă nu intervi ferm, nu le oprești niciodată. Se înmulțesc și devin din ce în ce mai periculoase pentru fotbal”

(Există discuții pentru 18 echipe în Liga 1 ?) Nu, nu am auzit. Doar am citit. Eu nu cred că nu s-a discutat. Nici data trecută nu s-a discutat. S-a discutat în ultima săptămâna, când a fost vorba de jocuri nedisputate din cauza coronavirusului. Mi-e greu să cred că se va ajunge acolo, la 18 echipe. Cred că se va interveni tot pe partea de licențiere. Cred că aici se va face diferența. Trebuie să se ajungă și la asemenea decizii, dure, dar nu poți să oprești prăbușirea.

Din ce vedem și citim, Clinceni, Mediaș - auzim și de alte echipe mai mari, de alt nivel - ce s-a întâmplat și cu Astra, Hermannstadt, Călărași, Brașov - care au dispărut efectiv. Au fost tolerate anumite probleme financiare, și de către comisia de licențiere, și uitați unde s-a ajuns. Au trebuit să se reînființeze", a declarat președintele Chindiei.

Echipa târgovișteană se reunește luni la baza proprie, de la Aninoasa, la ora 14.30. Marți este programată vizita medicală, iar miercuri plecarea în Antalya, pentru un cantonament centralizat de zece zile.



►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, am împlinit 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii