1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiacraiova2021buzau2Dambovitapenet, Liga 1 / Chindia va întâlni diseară, de la ora 20.30, Universitatea Craiova, pe stadionul ”Ilie Oană”, in etapa a 13-a a Ligii I. Intr-un interviu acordat paginii oficiale a clubului, tehnicianul craiovean al Chindiei, Emil Săndoi, a avut cuvinte de laudă pentru adversarul de azi, exprimându-și convingerea că echipa sa poate obține un rezultat pozitiv.

"Întâlnim cea mai în formă echipă din campionat. Va fi un meci greu. Cred că la ora actuală Craiova se exprimă foarte bine, este eficace, are un lot bun, un antrenor cu experiență. Venim după un rezultat pozitiv, un punct la Botoșani, în condiții speciale. Avem în continuare probleme de lot. Baxevanos, Dinu, Cantave și Popa sunt accidentați, iar Kocic și Suciu suspendați. Sunt totuși convins că putem să ne descurcăm. Și la acest meci vom avea mulți jucători tineri pe bancă. Etapa trecută a debutat Jipa, un copil cu potențial. Va veni și rândul lui Stancu. ", a declarat Săndoi.

În sezonul trecut al competiției, Chindia a învins-o de două ori pe Universitatea Craiova, cu același scor, 1-0.

Foto: din meciul trecut, dintre cele două formații / AFC Chindia Târgoviște 

 

►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, vom împlini 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

http://dambovitapenet.ro/paypal

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii