1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

rapidchindia12021Dambovitapenet, Liga 1 / Echipa antrenată de Emil Săndoi a pierdut primul meci oficial disputat în ediția 2021-2022 a Ligii I, 0-1, cu Rapid, pe Arena Națională. Aproximativ 14.000 de spectatori au asistat la jocul de duminică seară și au asigurat o atmosferă fantastică, nemaîntâlnită în ultimul an și jumătate pe stadioanele din România.



Cu doi jucători noi în primul 11, față de garnitura cu care a încheiat sezonul anterior, respectiv Popadiuc și Suciu, Chindia a început bine, dar a plecat din Capitală fără vreun punct. Bălan a înscris singurul gol al meciului, în minutul 57, cu mult noroc, mingea ajungând în plasă, dintr-o contră a lui Popadiuc. Vârful de lance al dâmbovițenilor din play-out, Daniel Florea, a semnat ratarea serii pe Arena Națională, șut în portar, singur cu Moldovan, în minutul 83. S-a terminat 0-1, însă impresia generală este că, în condițiile în care ar fi fost mai atentă la finalizare, Chindia ar fi cucerit cel puțin un punct în runda inaugurală a campionatului.

Foto: Eduard Găiseanu 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii