1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

dulca2021joDambovitapenet, Liga 1 / Mijlocașul Chindiei, care face parte din lotul olimpic al României, a transmis un mesaj de încurajare colegilor înainte de meciul cu Rapid, programat în această seară, la ora 21.30, pe Arena Națională, în prima etapă a Ligii I. "Vreau să le urez băieților multă baftă în primul meci din acest sezon. Le țin pumnii și sunt sigur că vor aduce cele trei puncte la Târgoviște. Am ajuns în Japonia după un drum de aproape 14 ore, iar acum suntem cu gândul la primul meci din grupe, cel cu Honduras. Participăm la Jocurile Olimpice după o pauză de 57 de ani și trebuie să profităm de această șansă", a transmis Dulca, prin intermediul paginii oficiale de Facebook a clubului târgoviștean.



Delegația tricolorilor a ajuns acum două zile la Kashima, după un zbor charter cu escală la Novosibirsk. Debutul naționalei olimpice la JO este programat joi, 22 iulie, cu Honduras. Din grupă mai fac parte Coreea de Sud și Noua Zeelandă.

Foto: AFC Chindia Târgoviște

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii