1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sandoilabanca2021Dambovitapenet, Liga 1 / Două etape! Atâtea au mai rămas de disputat din play-out-ul Ligii 1! Chindia Târgoviște are un avans de patru puncte, în fața celor de la FC Argeș și, cel mai important, în șapte etape nu a fost învinsă! Urmează duelul cu Viitorul și apoi ultimul joc, cu Dinamo! Echipa noastră are mari șanse de a termina pe primul loc al play-out-ului!

La finalul ultimul meci disputat de Chindia Târgoviște (n.red. Voluntari – Chindia, 0-0), antrenorul Emil Săndoi s-a arătat mulțumit de prestația băieților noștri:

"Este un punct câștigat, nu am primit gol, poate că acest punct ne consolidează poziția fruntașă pe care o avem. Scorul final este cel corect. Vreau să îi felicit pe băieți pentru efortul pe care l-au depus.S-au făcut și greșeli individuale, și de o parte și de alta, nu a fost un meci spectaculos". (sursa: AFC Chindia Târgoviște)

Foto: AFC Chindia Târgoviște

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii