1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

negutviitorul20Dambovitapenet, Liga 1 / Astăzi, de la ora 21:00, la Giurgiu, Chindia Târgoviște va întâlni pe FCSB, în ultimul meci al etapei! În lipsa unui stadion la Târgoviște, roș-albaștrii se văd nevoiți să se plimbe prin România, în căutarea unei ”case”, pentru jocurile de ”acasă”.

Antrenorul echipei noastre, Emil Săndoi, este optimist înaintea acestui joc: ”Trebuie să fim disciplinați și să încercăm să facem cât mai puține greșeli. Ne propunem să scoatem un rezultat bun, mai ales că avem la dispoziție aproape toți jucătorii, pentru acest meci.” În cazul unui succes, Chindia poate urca până pe locul 6, în clasamentul Ligii 1. De precizat că acum sunt pe poziția a 9-a, cu 11 puncte, în timp ce FCSB ocupă poziția a 2-a, cu 18 puncte,

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet va împlini, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii