5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

voinestistadion23Dambovitapenet, Liga 4 / Viitorul Voinești a învins ACS Burduca în week-end și a urcat pe locul 4 în Liga a IV-a, cea mai bună poziție din istoria clubului. În ultima etapă din acest an, cei din Voinești vor întâlni Gloria Cornești, ocupanta ultimei poziții a podiumului, care nu s-a prezentat sâmbătă la Răzvad. Neoficial, se pare că decizia lui Nelu Radu ar fi venit ca un protest la adresa AJF Dâmbovița. Tot pe surse, am aflat că Gloria ar putea repeta isprava și în ultima etapă, caz în care am vorbi despre excluderea din competiție a echipei lui Nelu Radu.



Altfel, după ce am semnalat, în urmă cu câteva săptămâni, situația delicată a Viitorului, obligată să joace la Tătărani pentru ca arena proprie nu este omologată de AJF, autoritățile au demarat în regim de urgență construcția vestiarelor, deasupra cărora va fi amplasată și o micuță tribună. Întreaga investiție trece de 100.000 de lei și este suportată integral de către Primărie.

 

►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, vom împlini 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii