1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

FotoLiga4AJF3Dambovitapenet, Liga 4 / Astăzi, este programată o nouă etapă în Liga a 4-a! Până la ora jocurilor însă, haideți să aruncăm o privire pe Topul Marcatorilor, potrivit datelor furnizate de Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița. Interesant este că un fotbalist a ajuns, deja, la 16 reușite, deși s-au scurs doar 10 etape!

16 goluri – Ionuț Radu (Gura Șuții)
13 goluri – Cătălin Șerban (Străjerii)
11 goluri – Valentin Enescu (Cornești)
10 goluri – Alexandru Enache (Brezoaele), Florin Iosif (Fieni), Adrian Nedelea (Ziduri)
9 goluri – Marian Costache (Mătăsaru), Marian Matei (Cornești), Adrian Pătulea (Cornești), Nicușor Zaharia (Titu)
8 goluri – Florin Lețu (Ungureni), Silviu Neicu (Răzvad), Mustafa Tahsildarogullari (Străjerii)
7 goluri – Adrian Enescu (Ungureni), Liviu Manole (Titu), Marius Zidăroiu (Bucșani)
6 goluri – Liviu Albu (Fieni), Gigi Borțăneanu (Crețu), Ionuț Anghelina (Ziduri), Cătălin Huțușoru (Ungureni)
5 goluri – Robert Bucur (Străjerii), Ionel Costea (Ziduri), Andrei Dima (Cornești), Floris Florea (Brezoaele), Alin Lixandru (Brezoaele), Constantin Mihai (Crețu), Carlos Vasile (Voinești)

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet va împlini - pe 1 decembrie 2021 - 9 ani de la înființare! Este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit!

http://dambovitapenet.ro/paypal

Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii