5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

titu2024campionaa1Dambovitapenet, Liga 3 / Astăzi, întreaga suflare dâmbovițeană va fi conectată la meciul de la Hagioaca, de la ora 18:00, atunci când Urban Titu va susține prima luptă în tentativa de a urcat la Liga a 3-a! Metropolitan Ișalnița, campioana județului Dolj este adversara celor de la Titu! Succes, Urban Titu!  




Meciul va fi arbitrat de o brigadă din Rm.Vâlcea: Cătălin Buși - Alexandru Mihăilă și Cristian Cosmescu. Observatori FRF: Cristian Nica (Ploiești) și Ciprian Șerban (București).

”Partida de duminica va fi foarte dificila. Se intalnesc campioanele din doua judete si orice rezultat este posobil. Vom trata meciul foarte serios si speram sa invingem. Important este sa batem, indiferent de scor. Daca va fi sa obtinem victoria la doua goluri diferenta, cu atat mai bine. Nu avem imformatii prea multe despre cei de la Isalnita. Nu conteaza cine marcheaza, important este sa obtinem victoria. Asteptam un public numeros si speram sa nu-i dezamagim” -  Ionuț Lițoiu (facebook, Urban Titu) 

”Nu ma asteptam sa castigam eventul, insa dupa cum arata si rezultatele am meritat pe deplin sa castigam cele doua trofee judetene, mai ales ca s-a muncit foarte mult. Partida cu Isalnita va fi foarte dificila, de care pe care. Sper sa vina foarte multa lume sa ne sutina. Nu avem cum sa spunem ca suntem favoriti in baraj, formatia din Isalnita este o echipa foarte buna. Nu ne gandim ce vom faca daca vom promova. Avem un baraj foarte dificil si gandul ne sta numai acolo. Daca vom promova, in primul rand ne trebuie trei juniori de valoare” - Costin Mirescu (facebook, Urban Titu) 

Succes, Urban Titu! Totul pentru victorie!


_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii