5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

urbantitubaraj2024Dambovitapenet, Liga 3 / ACS Urban Titu susține duminică, de la ora 18:00, la Hagioaica, unul dintre cele mai importante două jocuri din acest sezon! Asta pentru că atunci este programat jocul tur al duelului din barajul pentru promovarea în Liga a 3-a! După cium bine știți, Urban Titu are drept adversar campioana județului Dolj, Metropolitan Ișalnița!



”Nu ma asteptam sa castigam eventul, insa dupa cum arata si rezultatele am meritat pe deplin sa castigam cele doua trofee judetene, mai ales ca s-a muncit foarte mult. Partida cu Isalnita va fi foarte dificila, de care pe care. Sper sa vina foarte multa lume sa ne sutina. Nu avem cum sa spunem ca suntem favoriti in baraj, formatia din Isalnita este o echipa foarte buna. Nu ne gandim ce vom faca daca vom promova. Avem un baraj foarte dificil si gandul ne sta numai acolo. Daca vom promova, in primul rand ne trebuie trei juniori de valoare”, a transmis Costin Mirescu, președintele clubului din Titu, pentru pagina de faceook oficială. 

Urban Titu - Metropolitan Ișalnița
(16 iunie, ora 18.00)

Metropolitan Ișalnița - Urban Titu
(23 iunie, ora 17.30)

După cum arată cifrele din acest sezon, Urban Titu este favorită la toate capitolele. Avem încredere că Urban Titu va reuși promovarea în Liga a 3-a!

Hai, Titu!

Foto: facebook, Urban Titu

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii