5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

lecachindiaDambovitapenet, Liga 2 / Chindia a adus doi jucători liberi de contract, pe Mihai Leca și pe Iulian Roșu. Fundașul central Leca a revenit după cinci ani și jumătate lângă Turn. *Ultima perioadă am fost acasă cu familia… Am ales Chindia deoarece este clubul unde am facut o performanță istorică alături de colegi, am promovat în Liga 1 dupa o lungă perioadă de timp.”



”Cunosc multi dintre colegii actuali, oamenii din club etc.. si de aceea am luat decizia sa ma reintorc. Echipa are potential, am venit foarte motivat si imi doresc ca impreuna cu colegii mei sa strangem randurile si sa dam totul de acum incolo pentru a obtine rezultate bune si sa urcam in clasament unde Chindia a fost mereu”, ne-a declarat jucatorul in exclusivitate.

Foto: prosport.ro

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii