5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

panduriichindia2024Dambovitapenet, Liga 2 / Fără punct obținut în ultimele trei etape ale Ligii a 2-a, Chindia va întâlni sâmbătă Viitorul Pandurii, lanterna roșie a clasamentului, în deplasare. Meciul va avea loc la Severin, pe Municipal, sâmbătă, de la ora 11.00, netelevizat. Chindia are mari probleme în a efectua deplasarea, câtă vreme conturile clubului sunt blocate, iar soluțiile pentru a face rost de bani cash, tot mai puține.



Deplasarea din week-end, cel mai probabil cu bani de împrumut, ar putea fi ultima făcută în pre-ziua meciului de către cei de la Târgoviște. "Nu mai sunt bani, probabil că după acest joc vom merge la meciuri în ziua respectivă", a anunțat ieri președintele Marcel Ghergu.

 Foto: liga2.ro 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii