5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

corneldinuselinbarDambovitapenet, Liga 2/ Accidentat în meciul de la Ungheni, după un duel aerian, Cornel Dinu, căpitanul și veteranul Chindiei va lipsi luni bune din meciurile oficiale ale roș-albaștrilor. Dinu a fost diagnosticat cu fractură la metatarsian acum trei săptămâni și va putea reveni la meciuri cel mai devreme în noiembrie.



Totuși, a fost prezent azi la conferința de presă organizată de club înaintea unui meci în care, evident, nu poate juca, cel cu Voluntari. A ajuns cu greu, dar a avut același discurs de bun simț ca întotdeauna. "Perioada de repaus e 4-6 săptămâni. Mâine fac trei săptămâni. Sper csă revin cât mai repede la antrenamente și la meciuri. Problemele mele au început de la 20 de ani, a fost ceva normal pentru mine să mă lupt cu aceste probleme. Voința și puterea m-au făcut să trec mereu mai departe. Le transmit suporterilor să fie aproape de echipă, chiar dacă sunt momente grele", a transmis căpitanul Chindiei.

Respect și însănătoșire grabnică!

 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii