5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

chindiadumbravitapoza2sep2023Dambovitapenet, Liga 2 / Chindia va întâlni duminică, de la ora 11.00, FC Voluntari, în deplasare, într-un meci din etapa a șasea a Ligii a 2-a. Echipa din Târgoviște are doar șase puncte, adversarul opt, așa că se anunță un meci de care pe care în Ilfov. Prefațat astăzi doar de cei de la Chindia, care au organizat o conferință de presă la care au participat directorul sportiv Nicu Croitoru și doi jucători, Mario Contra și Cornel Dinu.



"Ne aflăm în fața unui joc dificil, cu o echipă care și-a propus promovarea. Începutul de campionat nu este foarte bun nici pentru ei (n.r FC Voluntari – 8 puncte, Chindia - 6). Venim după o înfrângere acasă, dar sperăm că pauza aceasta a fost de bun augur și duminică vom arăta mai bine și, de ce nu, să obținem un rezultat pozitiv. Au jucători cu experiență, precum Nemec sau Armaș, plus tineri de mare perspectivă. Atmosfera este una de responsabilitate. Sigur că nimănui nu i-a picat bine înfrângerea cu Afumați. Am încercat să corectăm erorile care au apărut în jocul nostru. Încercăm să ne punem la punct din toate punctele de vedere, să ne punem în valoare calitățile. Vă asigur că avem o echipă cu potențial", am redat declarațiile lui Nicu Croitoru legate de meciul de duminică și nu numai.

Cornel Dinu și Mușat sunt indisponibili, din motive medicale. De notat că la conferința de astăzi nu a fost prezent și antrenorul principal al echipei, Marian Vătavu.

FC Voluntari - Chindia se joacă duminică, de la ora 11.00, televizat, pe terenul echipei în fața căreia Chindia a susținut primul și singurul meci în Liga 1 la Târgoviște în ultimii 25 de ani (19 mai 2023, 2-2).

 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii