5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

metaloglobusDambovitapenet, Liga 2 / Chindia va debuta în noul sezon al Ligii a 2-a sâmbătă, cu Metaloglobus, în deplasare. Vorbim practic de un meci cu echipa care le-a frânt aripile târgoviștenilor în drumul spre play-off, care părea accesibil în februarie. A fost 0-0 la acea vreme, pe Eugen Popescu, la finalul unui meci cu destule semne de întrebare.



Altfel, cei de la Metaloglobus, prea puțini activi pe rețelele de socializare, au postat o imagine cu un banner sugestiv, de la EURO24. Șefii clubului au fost în tribune la meciurile naționalei și au dus în Germania un banner personalizat, spre lauda lor, așa cum s-a întâmplat și cu echipa DB-sport.ro.

Altfel, este de notorietate relația de prietenie dintre președintele Chindiei, Marcel Ghergu, și Imad Kassas, patronul lui Metaloglobus, un apropiat al lui Gigi Becali.

 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii