5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

chindiamuscel2poza2024Dambovitapenet, Liga 2 / Chindia a încheiat seria jocurilor de pregătire cu adversari modești cu o victorie, 3-1, cu Muscelul Câmpulung, acasă. Per ansamblu, exceptând înfrângerea cu Popești Leordeni, 1-4, Chindia a câștigat celelalte meciuri, 1-0 cu Titu și 6-0 cu Pucioasa. Sigur, nu a rupt gura târgului în aceste teste, dar nici nu există mari pretenții de la o echipă încropită în grabă și cu mulți, foarte mulți jucători U21.



Iar dacă Daniel Florea, la 36 de ani, a fost cel mai bun de pe teren cu Câmpulung, ăsta e un semnal de alarmă pentru noul sezon. Unul în care, din spusele lui Marcel Ghergu, la conferința de vineri, obiectivul va fi menținerea în Liga a 2-a. Măcar oamenii sunt realiști, de data asta!

Cel mai mult vor avea de pierdut suporterii, care au apucat să vadă un singur meci în Liga 1 în ultimii 25 de ani.

Cum arată programul Chindiei, în primele 5 etape
Metaloglobus - AFC Chindia Târgoviște 
FCU Craiova - AFC Chindia Târgoviște 
AFC Chindia Târgoviște  - CSC Șelimbăr
Unirea Ungheni - AFC Chindia Târgoviște 
AFC Chindia Târgoviște  - CS Afumați 

Foto: Marius Tudor

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii