3.6666666666667 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (3 voturi)

dumitrascuchindia2020Dambovitapenet, Liga 2 / Prejmerean, Dumitrașcu, Akhmatov și Perianu! Ei sunt cei patru jucători trecuți pe la Chindia sezonul trecut sau în actuala stagiune și care evoluează acum pentru Gloria Buzău, învingătoare, ieri, acasă, 1-0 cu Miercurea Ciuc și ajunsă pe loc de promovare directă în Liga 1.



Cazul Prejmerean este chiar unul special: jucătorul, căpitan în debutul campionatului în curs, a fost îndepărtat de conducere în iarnă, pentru motive care nu sunt cunoscute nici la această oră. Om de bază la Chindia, s-a impus imediat și la Buzău, cum era de așteptat. Pentru Denis Dumitrașcu, șapte ani la Chindia, nu a existat vreo ofertă de la Târgoviște după despărțirea lui de UTA, în ianuarie. "Ar fi venit cu mult drag, trecea și peste faptul că a avut un an întârziere la salarii, dar revenea să ajute echipa. Nu l-a căutat nimeni", vorbesc surse din Liga 2. Cât îl privește pe Akhmatov, fotbalistul rus s-a judecat cu Chindia și a câștigat litigiul pentru restanțe la FIFA. Clubul a suferit o interdicție la transferuri până la plata integrală a datoriilor către Akhmatov, în februarie.

 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii