5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

chindiavoluntari2023mai20Dambovitapenet, Liga 2 / Chindia Târgoviște termină în ”genunchi” un sezon în care, la început, autoritățile, în fapt cei care au cotizat cu bani, vorbeau despre promovarea imediată în Superligă! O idee care a rămas la stadiul de promisiune și care nu a mai fost asumată de nimeni, deși Chindia este foarte departe de acest obiectiv! 



Vorbim despre cel mai slab sezon al Chindiei Târgoviște de la promovarea din Liga a 3-a (la capătul campionatului 2014-2015). Ei bine, de atunci și până astăzi, Chindia nu a fost niciodată mai jos decât este acum! Pe locul 3, în grupa B, de play-out! 

De la retrogradarea din Superligă, Chindia a avut patru antrenori - 3 oficiali (Dragoș Militaru, Vasile Miriuță, Diego Longo), plus Irinel Voicu, cel care s-a ocupat de echipă aproximativ două săptămâni. Aceeași degringoladă a fost și la nivel de conducere! După ce Marcel Ghergu a fost ”forțat” să plece, s-a apelat la oameni fără experiență și care nu au ieșit cu ceva notabil în evidență în carierele lor de președinți de cluburi fotbalistice! Ulterior, a venit Gabriel Boriga, dar într-un moment în care „zarurile erau deja aruncate”. Și, culmea, după ce a fost dat deoparte și ”bălăcărit”, Marcel Ghergu a fost readus la club. 

În atare condiții, era de așteptat ca soarta Chindiei să nu fie cea ”prevestită” de cei care se pozau în vara trecută spunând că echipa noastră va reveni, rapid, în Superligă!

Cel mai trist și mai îngrijorător nu este situația Chindiei de acum, ci ce se va întâmpla cu echipa noastră din sezonul viitor! Alegerile se vor duce, lucrurile se vor reașeza, iar soarta Chindiei nu știe cum va fi! Asta pentru că nu există un proiect sigur, serios și asumat de cineva, pe o durată de doi-trei ani, măcar... 

Păcat! La Târgoviște se puteau face multe, dar trebuie să ne ”mulțumim” cu locul 3 sau ... 4, în play-out și... cam atât! 

 

EXPLICAȚIE FOTO: dezastru la revenirea pe ”Eugen Popescu”, dezastru și acum, la final de sezon în Liga a 2-a! 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii