1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

marcelgherguDambovitapenet, Liga 2 / Pentru prima dată după retrogradarea Chindiei în Liga a 2-a, Marcel Ghergu a avut o poziție în mass-media legată de ceea ce se întâmplă la club și mai ales de eventuala sa implicare - a se citi revenire - într-o funcție executivă. Ghergu a fost demis în iunie de către asociați, la finalul unei ședințe cu scandal.



"Am fost rugat să dau o mână de ajutor în decembrie. Mi s-a spus să vin să mediez un pic niște situații litigioase. Cred că am făcut o treabă bună. Au fost și discuții să revin la club, dar nu s-au concretizat. Sau nu pentru moment", a vorbit Marcel Ghergu, la Columna TV.

Dambovitapenet.ro a scris în exclusivitate despre aparițiile lui Ghergu în această iarnă la stadion și despre negocierile cu jucătorii, precum și despre eventuale mutări pe care le-ar negocia pentru partea a doua a campionatului. Cel mai probabil, numirea sa într-o funcție executivă nu va fi oficializată, probabil de teama unor reacții negative ale suporterilor.

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii