1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindia2024amicalDambovitapenet, Liga 2 / Chindia a obținut prima victorie în 2024, 2-1 cu modesta Flacăra Horezu, pe terenul sintetic din incinta Complexului Turistic de Natație. Moldoveanu și Tache au marcat golurile gazdelor, care vineri remizaseră tot cu o divizionară C, SCM Rm. Valcea, scor 1-1. În jocul de azi au evoluat 21 de fotbaliști ai echipei noastre. Chindia nu va efectua un cantonament centralizat în pauza de iarnă, așa cum fac cele mai multe echipe profesioniste.



Motivul? Lipsa banilor, incertitudinea de la club și lotul foarte restrâns de jucători. Urban Titu, de exemplu, liderul Ligii a 4-a Dâmbovița, va merge în cantonament la Rucăr, în Argeș. Pentru Chindia, aceasta este prima pauză de iarnă când nu se organizează un cantonament.

Foto: AFC Chindia Târgoviște

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii