burduca2024Dambovitapenet, Juniori / Astăzi, de la ora 14:00, la baza sportivă Unirea, din Ruginoasa, are loc jocul tur din semifinala care poate duce formația noastră - Voința Crevedia - în finala Campionatului Național U19, competiția Județeană! După un parcurs de excepție, băieții noștri forțează pătrunderea în ultimul act al competiției!




”Dragi susținători ai fotbalului dâmbovițean,

Vreau să transmit un mesaj de mobilizare pentru toată suflarea fotbalului dâmbovițean care a susținut Voința din Crevedia la acest turneu final. Iată-ne în fața semifinalei tur contra celor de la Ruginoasa. Mult a fost, puțin a rămas. Trebuie să rămânem concentrați și să reușim ceea ce ne-am propus! Am parcurs un drum lung și dificil până aici, cu multe provocări și adversari redutabili. Fiecare meci a fost o luptă grea, dar am demonstrat că suntem o echipă unită și puternică. Fiecare antrenament, fiecare sacrificiu și fiecare moment de efort depus ne-au adus în această poziție. Acum, suntem la un pas de a realiza un vis pentru care am muncit atât de mult. Mâine, 15.06.2024, la ora 14:00, la Ruginoasa, vom juca cu toată inima și determinarea care ne-au caracterizat până acum. Haideți să rămânem concentrați și să ne susținem echipa în continuare.

Baftă multă tuturor!

George Bozieru”


Cine va oficia jocul de astăzi
Arbitru: Șroder Robert - Suceava
Asistent: Blănariu Alexandru - Fălticeni
Asistent: Hazi Vladut - Volovăţ
Observator arbitri: Meterciuc Petru - Târgu Neamţ

Ultimele meciuri ale celor de la AS Unirea Ruginoasa
Iun 8, 2024 / AS Unirea Ruginoasa -  AFC Metalul Buzău 8 - 7
Iun 2, 2024 / AS FC Dinamo Bacău -  AS Unirea Ruginoasa 0 - 3


Ultimele meciuri ale celor de la Voința Crevedia
Iun 8, 2024 /  Voința Crevedia  - ACSM Oltenița 4 - 3
Iun 2, 2024 / Voința Crevedia -  ACS Speed Academy 1 - 0
Mai 29, 2024 / Voința Crevedia -  LPS Mircea Eliade 1 - 0
Mai 26, 2024 / Voința Crevedia  -  CS Lotru Brezoi 1 - 0



_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689



Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii