vointacrevediawintercup2021Dambovitapenet, Juniori / Dacă până acum notam doar prezența echipelor târgoviștene la turneele internaționale juvenile, ei bine, de data aceasta, venim cu o premieră, care ne bucură enorm! Voința Crevedia a confirmat prezența la unul dintre cele mai puternice turnee internaționale pentru juniori,Winter Cup, Antalya 2021 (1-5 februarie).Din sursele noastre, la turneu va participa și Viitorul Constanța, de altfel una dintre prezențele constante la edițiile anterioare.

Gruparea dâmbovițeană va participa la competiția rezervată juniorilor n.2003! Vom reveni pe parcurs și cu alte informații.

Foto: Voința Crevedia 2003 - prezență inedită la Winter Cup 2021, Antalya / (facebook - Mădălin Ioniță)

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet va împlini, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii