1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

potlogi2023aDambovitapenet, Cupa României / Prima surpriză ar fi calificarea a două echipe de Liga a 5-a în sferturile de finală! Voința Adânca demonstrează că ambiția poate fi un atu pentru echipele mai mici! Pe de altă parte, surprinde lejeritatea de care a dat dovadă Viitorul Aninoasa, calificându-se la scor, în fața unei echipe de Liga a 4-a! 

Voința Crețu - Roberto Ziduri 2-3
Roberto Ziduri a avut probleme de efectiv, în jocul de ieri, de la Crețu, dar victoria - fie și la un gol diferență, chiar dacă primești două - înseamă calificare în faza următoare!

Voința Adânca - AFC Brezoaele 2-1
Adânca a reușit ceea ce puțini credeau și merită aprecierile noastre! Brezoaele a marcat un gol, dar a primit două! 

Viitorul Aninoasa - Săgeata Braniștea 6-1
Forma celor de la Aninoasa, în campionat, a fost confirmată și în Cupă, unde probabil că va mai avansa!

Valahii Târgoviște - ACS Burduca 0-9
Valahii n-au putut face față ”cucuvelelor negre”. Victoria oaspeților este cu atât mai prețioasă cu cât din echipa de start au făcut parte 9 juniori! 

Unirea Ungureni - CSM Fieni 0-4
Unirea Ungureni n-a putut trece de elanul ”muntenilor”, care chiar dacă nu sunt în cea mai bună formă și și-au demonstrat superioritatea pe tabela de marcaj - de fapt acolo unde conta!

AS Dragomirești - Viitorul Voinești 0-5
Așa cum am aticipat, Dragomirești n-avea cum să elimine Voineștiul - una dintre revelațiile ligii a 4-a! De altfel scorul final supne totul!

FC Potlogi – Recolta Gura Șuții 0-2
Gazdele au făcut tot ce le-a stat în putință, dar experiența și-a spus cuvântul pe final!


Astăzi, Viitorul Șelaru - Urban Titu
Probabil că Urban Titu va fi a șasea echipă de Liga a 4-a, care va merge în sferurile de finală.

 

______
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii