1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

adancanoi202330Dambovitapenet, Cupa României / Voința Adânca și-a jucat șansa, cu încredere, până la final și a reușit să producă una dintre surprizele din sferturile de finală ale Cupei României. Voința Adânca – AFC Brezoaele s-a terminat 2-1! Ambele goluri au fost marcate de unul dintre cei mai buni jucători ai grupării din Onoare Nord, Adelin Pietricică.

După joc, am stat de vorbă cu Adelin și, mai jos, redăm declarațiile acestuia: ”Am muncit pentru această victorie și până la urmă am reușit să câștigăm! A fost un joc foarte greu. Ne-am dorit mult să ajungem cât mai sus în această competiție. Eu de 11 ani, de când sunt la Adânca, nu am reușit niciodată să ajung cu echipa în această fază a competiției. Ne-am mobilizat, chiar dacă am avut câteva lipsuri și am reușit o victorie mare pentru noi. Vreau să felicit toată echipa pentru acest rezultat și pentru parcursul nostru bun! Nu multă lume ne dădea șanse să ajungem până aici. Noi nu suntem o echipă, noi suntem o familie!”

Felicitări, Adelin Pietricică! Baftă, Adânca!

Voința Adânca mai are de jucat un meci în campionat, în Onoare Nord, duminica aceasta, acasă, cu Luceafărul Dărmănești.

 

 

______
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii