5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

cherchezafcchindia2112Dambovitapenet, Cupa României / Chindia a reușit, în sfârșit, prima victorie în acest sezon! La debutul noului staff tehnic pe banca târgoviștenilor, Popa & .co au câștigat cu CSA Steaua, 2-1 la Mioveni, în play-off-ul Cupei României, asigurându-și calificarea în grupele competiției, organizată în premieră în acest format.

Nu a fost însă deloc facil pentru echipa din Liga I, care s-a văzut condusă aproape jumătate de oră de liderul fără drept de promovare din eșalonul secund. Adrian Popa a deschis scorul pentru gazde, la jumătatea primei reprize. Popa al Chindiei, Daniel, a egalat imediat după pauză, pentru ca eterna rezervă Cristian Cherchez să aducă victoria în final, la trei minute după ce fusese trimis în teren de Toni Petrea. Victoria din Cupă reprezintă o adevărată injecție de moral pentru Chindia, care se pregătește să o primescă luni pe Rapid, la Ploiești (ora 21.00), în etapa a 12-a a campionatului. Altfel, târgoviștenii își vor afla peste câteva zile adversarii din Cupă.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii