1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

tonipetrea2022Dambovitapenet, Cupa României / Toni Petrea și Cristi Țermure au debutat cu dreptul pe banca Chindiei Târgoviște, victorie cu CSA Steaua București în Cupă și calificare în grupele competiției. Ultimul succes al dâmbovițenilor data din 29 mai, returul barajului cu Concordia Chiajna, câștigat la loviturile de departajare, la Ploiești. Au urmat zece meciuri fără victorie, schimbarea lui Adrian Mihalcea și debutul cu succes al fostului principal de la FCSB.



"O partidă de Cupă, am întâlnit un adversar care a jucat fotbal, le-am spus băieților că vom întâlni o echipă care va juca pentru că nu are nimic de pierdut. E o victorie de moral, care arată că echipa are potențial. Cred că jucătorilor le-a lipsit încrederea în ultima perioadă. Am jucat bine și în prima repriza, am jucat, am pasat, am avut și câteva situații, dar am pierdut mingea în unele momente și le-am permis adversarilor să vină peste noi și așa am primit golul. Le-am spus jucătorilor să creadă până la final, să joace până la final", a declarat Petrea la flash-interviurile de la finalul meciului.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii