5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

fienistrajerii2021aug 1Dambovitapenet, Cupa României / Miercuri, 30 martie, de la ora 15.00 sunt programate meciurile din sferturile de finală ale Cupei României, unde mai sunt angrenate 6 echipe din Liga 4 – Străjerii Târgoviște, FC Brezoaele, Roberto Ziduri, Unirea Ungureni, ACS Burduca și Unirea Bucșani, plus două din Liga 5 – Viitorul Sălcioara și Olimpia Picior de Munte. Cele 4 meciuri se joacă pe terenurile echipelor de categorie inferioară sau cele mai slab clasate – dacă provin din același eșalon – într-o singură manșă.

Sincer și la prima vederea, ni se pare imposibil să alegem favoritele pentru un loc în ”careul de ași”, mai ales când este vorba de Cupă!

Iată cum arată progamul sferturilor de finală și brigăzile de arbitri care vor oficia:

Unirea Ungureni – Străjerii
(Bogdan Duțu – Dan Mihalache și Emanuel Nichita; obs.AJF – Ioan Negoescu)

Viitorul Sălcioara – Roberto Ziduri
(Mihai Motan – Răzvan Dobre și Ionuț Popa, obs.AJF – Cătălin Vremăroiu)

ACS Burduca – Unirea Bucșani
(Mugurel Ciocmată – Bogdan Diță și Cătălin Poșchină; obs.AJF – Dumnitru Nistor)

Olimpia Picior de Munte – FC Brezoaele
(Marian Mălău – Gabriel Catană și Rareș Rădulescu; obs.AJF – Dorel Popa)

 

►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, am împlinit 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii