1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

iacobdec2021sepsiDambovitapenet, Cupa României / Chindia a fost din nou dezavantajată de arbitri, la mai puțin de două săptămâni de la meciul cu Rapid, făcut praf de fluierași. În minutul 58 al sfertului cu Sepsi (1-2), la 0-2, Paul Iacob a fost lovit cu cotul în figură de Ninaj. Centralul Sebastian Colțescu, aflat foarte aproape de locul contactului, nu a acordat penalty-ul clar ca lumina zilei care se impunea. În plus, Ninaj ar fi trebuit sancționat disciplinar.



"S-a văzut pe reluări foarte bine, am fost făcut knockout. S-a văzut clar, am ieșit cu ochiul umflat. Se schimbă arbitrii, dar cine vine, nu ne acordă nimic. Trebuia să am sânge pe față? Mi s-a umflat imediat ochiul! Doar nu m-am lovit singur. Dacă se poate, cei din studio sau presa, să facă, vă rog, un clasament al greșelilor de arbitri. Nu se poate la fiecare meci! Ok, e în Cupă, dar poate că am fi egalat dacă am fi primit acel penalty", a comentat Paul Iacob la finalul meciului.

Chindia a fost net dezavantajată de deciziile arbitrilor în patru dintre utimele cinci jocuri disputate la Ploiești, cu FCSB, Craiova, Rapid și Sepsi.

foto: AFC Chindia Târgoviște/fotosport.ro

 

►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet -
https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, vom împlini 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii