1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

facupfcromania2022Dambovitapenet, FC România / Pare greu de crezut, cel puțin pentru multe dintre echipele de Liga 1, din România! Nu și pentru fotbalul din Anglia! ”Lupii” din Londra, care evoluează în Liga a 8-a, vor avea, începând de mâine, trei săptămâni intense.

Astăzi, sunt programate nu mai puțin de 9 jocuri, în liga ”tricolorilor”. Meciul celor de la FC România se va juca însă mâine!

Iată programul băieților noștri!

7 noiembrie / FC România – AFC Dunstable (locul 3)
13 noiembrie / Wantage Town (locul 20) – FC România
16 noiembrie / Ware (locul 7) – FC România
20 noiembrie / FC România – St. Neots Town (locul 5)
24 noiembrie / FC România – Hertford Towm (locul 18)
27 noiembrie / Kempston Rovers (locul 14) – FC România

FC România este pe locul 9, cu 19 puncte, obținute în 11 jocuri. Gruparea noastră este la patru puncte de locul 5, ultimul de play-off (St. Neots Town, 23 de puncte, 12 jocuri)!

Vom reveni cu informațiim, după jocul ”tricolorilor” de mâine!

Succes, FC România!

►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, vom împlini 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

http://dambovitapenet.ro/paypal

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii