5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

aurcanotaj2024Dambovitapenet, Special După aurul obținut de David Popovici, în proba de 200 de metri liber (înot), iată ca a venit și al doilea aur pentru România, la Jocurile Olimpice de la Paris. De această dată, în prim plan sunt Marian Enache și Sebastian Cornea, cei care au adus primul aur olimpic din istoria canotajului românesc în proba de dublu vâsle masculin. 



„Este un moment incredibil pentru noi și pentru România. Am muncit din greu pentru acest rezultat și suntem mândri că am reușit să aducem aurul acasă. Trebuie să simți durere ca să ajungi la performanță, iar această medalie este rezultatul tuturor anilor de muncă și sacrificii. Nimic din toate astea nu mai contează însă acum, când avem la gât cele mai strălucitoare medalii!”, declară Marian Enache. (Sursa; Federația Română de Canotaj)

„Această victorie este rezultatul efortului nostru comun și al susținerii echipei noastre. Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi.” - Sebastian Cornea (Sursa; Federația Română de Canotaj)

Sportivii români au fost premiați chiar de către Prințul de Monaco, Albert al II-lea! 

Foto: Federația Română de Canotaj 


_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii