5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

popoviciaur2digiDambovitapenet, Special / Două sutimi! Atât a făcut diferența între medalia de aur și cea de argint, în proba de înot - 200 de metri liber, acolo unde David Popovici a reușit o performanță extraordinară! Sportivul nostru și-a respectat statutul de favorit și a obținut prima medalie de aur pentru delegația României la Jocurile Olimpice de la Paris. Timpul său 1:44.:72 a fost suficient pentru a-l face să urce pe prima treaptă a podiumului! 


Potrivit Eurosport, site-ul oficial al Paris 2024, olympics.com i-a atribuit lui David și o poreclă, și anume "Skinny Legend" (n.r. în traducere, legenda subțire), prin prisma fizicului său.

"Ieri am spus că habar nu am dacă voi câştiga sau nu, pentru că pur şi simplu nu mi-a păsat de medalie, aşa am câştigat. Nu ăsta este obiectivul, obiectivul este să te simţi bine, să vii la Jocurile Olimpice, să concurezi împotriva celor mai buni din lume. Este un privilegiu doar să fii aici, aşa că pentru că nu am luptat pentru medalie, am reuşit să câştig. A fost o luptă de câini, fix aşa aş descrie-o. Pe ultimii 50 de metri l-am văzut pe american că e în faţa mea. Chiar dacă nu te uiţi la ei îi simţi acolo în ceafă. Chiar dacă nu m-am uitat la ei, nu mi-am permis nici pentru o secundă să o las moale. Nu trebuia să plec nici prea tare, nici prea încet, am făcut exact cursa pe care trebuia să o fac. Bineînţeles că mă bucur pentru medalie şi mă bucur că am făcut istorie pentru înot" - David Popovici (Agerpres). 

Astăzi, David Popovici intră în concursul de la 100 de metri liber! La ora 12:10 sunt seriile, pentru ca la diseară să aibă loc semifinalele, acolo unde ne dorim să fie prezent și sportivul nostru. 

Foto: Digi24.ro 


_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii