5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

prisacarueuro2024Dambovitapenet, Euro / Ciprian Prisăcaru, președintele Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița este la Munchen, alături de Naționala României! Trebuie să spunem că în momentul de față AJF Dâmbovița a devenit un model pentru toate celelalte AJF-uri din România! Și dacă ne gândim cum stăteau lucrurile în urmă cu niște ani... Revenind la Euro, Ciprian Prisăcaru se arată încrezător în șansele României și este optimist, astăzi, când Naționala noastră întâlnește Ucraina, de la ora 16:00! 

”2-1, pentru România! Sper să câștigăm! Întâlnim un adversar foarte dificil!” - Ciprian Prisăcaru 


Hai, România! 

Foto: de la stânga, la dreapta: jurnalistul Ionuț Marin, Ciprian Prisăcaru, Alex Drgușin - fratele lui Radu Drăgușin (Tottenham) 


_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii