1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

andreiserbanchindinoi4Dambovitapenet, Special / Evoluțiile bune de la Chindia îi recomandă pe jucătorii târgoviștenilor la loturile naționale, mai ales cele de tineret. Titular în ultimele șapte etape de campionat, Marian Șerban a fost convocat la naționala U21, care va întâlni Italia, în deplasare, pe 16 noiembrie.

Jocul este un amical. Reunirea lotului U21 este programată pe 7 noiembrie, duminică.

Până atunci, Chindia va juca vineri, ora 17.30, cu Gaz Metan Mediaș la Ploiești, în ultima etapă a turului.

►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, vom împlini 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

http://dambovitapenet.ro/paypal

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii