5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

csmbrasov23Dambovitapenet, Volei / Sezonul pentru CSM Târgoviște s-a încheiat și nu așa cum ne-am fi dorit, cu toții! Din păcate, după ce în jocul patru voleibalistele de la Rapid au câștigat, la Târgoviște, cu 3-0, la fel au făcut-o și astăzi, în duelul decisiv, de la București. Așa că echipa noastră, după ce a terminat sezonul regulat pe locul 1, la finalul întrecerii este în afara podiumului! Astăzi, CS Rapid București - CSM Târgoviște: 3-0 (25-22: 25-18; 25-21). Scorul general 3-2, pentru Rapid. 

În finala mare, CSO Voluntari a dispus de Alba Blaj cu 3-0! Surprinzător sau nu, a fost nevoie de doar trei jocuri pentru ca CSO Voluntari să câștige, în premieră, titlul de campioană. 

Revenind la CSM Târgoviște, sigur, bugetul echipei noastre nu a fost nici pe departe unul de top, dar iubitorii de volei din Dâmbovița au motive să fie nemulțumiți, asta pentru că, repetăm, în sezonul regulat CSM Târgoviște a terminat pe locul 1, după care s-a văzut învinsă în semifinale, de CSO Voluntari, iar în finala mică, de Rapid București. 

___
De precizat, la baschet, CSM Târgoviște a irosit o șansă uriasă de a ajunge în finala mare, atunci când a fost la un pas de a o învinge pe CSM Constanța, în decisiv. Oboseala și greșelile repetate, din finalul jocului, au făcut ca CSM să piardă duelul din semifinale. În finala mică, CSM Târgoviște a pierdut în fața celor de la Sepsi Sf Gheorghe. 

Așadar, locul 4 - la volei, locul 4 - la baschet. 

 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2024, vom împlini 12 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii