1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmvoluntari2022decDambovitapenet, Volei / Meciul dintre CSO Voluntari și CSM Târgoviște, programat inițial pentru astăzi, în Divizia A1 la volei feminin a fost amânat. Echipa din Târgoviște se confruntă cu o situație nefericită, după ce mai multe jucătoare au fost diagnosticate cu gripă tip A.

"Clubul a luat decizia responsabilă de a cere amânarea partidei pentru a le permite jucătoarelor să se recupereze. Sănătatea jucătoarelor reprezintă o prioritate. Știm că această decizie îi va dezamăgi probabil pe toți cei care își doreau să vadă această partidă, dar suntem hotărâți să ne asigurăm că voleibalistele noastre se recuperează complet înainte de a reveni pe teren. Data reprogramării meciului va fi anunțată ulterior, așa că vă sugerăm să urmăriți rețelele de socializare ale clubului",  au transmis cei de la CSM printr-un comunicat oficial, postat pe pagina lor de Facebook.

 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii