1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

arianap2Dambovitapenet, Volei / Zilele trecute, pe pagina de facebook a celor de la CSM Târgoviște am găsit un interviu interesant acordat cu mare căldură de către Ariana Pîrv, una dintre componentele de bază ale echipei de volei feminin! Așa că ne-am permis să spicuim din interviul acordat, lângă care am mai adus și noi câteva informații mai puțin cunoscute, spunem noi! Ariana Pîrv
Data nașterii: 24.05.1996
Înălțime:1,82 m
Greutate: 66 kg 
Echipa la care a debutat: Chieri 76 (Italia, sezonul 2011-2012)
Cluburi la care a mai evoluat: Delta Informatica Trentino, Volley Soverato, Beng Rovigo Volley - toate din Italia: CSM București, UVT Agroland Timisoara, CS "U" NTT Data Cluj, Dinamo București, AEK Athens (Grecia), Oriveden Ponnistus (Finlanda) , AO Aigaleo (Grecia)

 
Ca să vă faceți o idee despre cât de importantă este Ariana Pîrv pentru echipă, să spunem câ în ultimul meci oficial,  vorbim de victoria cu 3-0, din deplasare, de la FC Argeș, Ariana a reușit 9 puncte, fiind a treia cea mai bună marcatoare. 

Sursă declarații, facebook, CSM Târgoviște

“Vin dintr-o familie de sportivi, tatăl și fratele meu au jucat fotbal de performanță, îmi aduc aminte că aproape zilnic mergeam cu ei pe stadion sau la sală. La fel de bine mi-o amintesc și pe mama, care a jucat volei, însă nu la un nivel foarte înalt.” 

- Cum ai început să joci volei, familia te-a influențat într-un fel?
- “Deși m-am născut în Cluj, familia a hotărât să ne mutăm în Italia când aveam o vârstă foarte fragedă, acolo am făcut cunoștință cu lumea voleiului, pe când aveam doar 7 ani. Viața mea a fost în Italia, acolo am studiat, acolo am jucat volei pentru prima dată, însă la 20 de ani, am fost convocată de Naționala României, asta fiind o mare onoare pentru mine, nu am stat pe gânduri nici măcar o secundă și m-am întors acasă. Da, pot spune că familia a avut o influență asupra mea.”

- După participarea ta în lotul național, ai hotărât să rămâi în România?
- “Da, am rămas în România și am jucat pentru mai multe cluburi, cum ar fi CSM București, Timișoara, Dinamo, dar după această perioadă am hotărât să plec din nou în străinătate, așa am ajuns în Grecia, unde am jucat pentru AEK. Acolo l-am cunoscut și pe soțul meu cu care am o fetiță superbă pentru care sunt extrem de recunoscătoare.”

- Ce a infuențat întoarcerea ta în România?
- “După naștere, recuperare mea a fost foarte rapidă, la mai puțin de o lună am început din nou antrenamentele și am știu că îmi doresc să joc din nou pentru un club din România, însă nu știam exact ce voi alege. Întoarcerea mea se leagă foarte mult de CSM Târgoviște, club care mi-a oferit ocazia să joc într-o echipă titrată și bineînțeles la un nivel înalt. Pot spune ca sunt foarte bucuroasă de alegerea făcută, iar scopul meu pe durata întregului campionat este să rămân sănătoasă și să îmi ajut echipa cât mai mult posibil.” 

arianap4
Sursa foto: CSM Târgoviște / Doarvolei.ro 

(Interviul complet pe pagina oficială a clubului CSM Târgoviște) 

 

 

 

______
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii