1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

antrenorcsmtargoviste2023Dambovitapenet, Volei / CSM Târgoviște nu va continua cu Giovanii Caprara, la secția de volei, aspect cunoscut de la finalul sezonului trecut al campionatului intern. Noul tehnician al echipei CSM Târgoviște va fi Danielle Capriotti (51 ani), ultima dată antrenor al selecționatei de tineret a Letoniei.



CSM nu s-a înscris în cupele europene, motivând că nu ar avea unde să dispute meciurile de pe teren propriu, în condițiile în care Sala Polivalentă n-ar mai fi întrunit cerințele CEV, asta după ce în urmă cu un an a găzduit jocuri din Champions League. Noul antrenor al CSM-ului nu a fost prezentat oficial, ultimele informații publicate pe pagina de Facebook a clubului municipalității datând din 17 august, deci acum aproape o lună, legate de radioamatorism.

Din informațiile pe care le deținem, în sezonul 2023-2024 CSM nu va avea ca obiectiv clasarea pe podiumului primei ligi.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii