1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

albablaj2023cDambovitapenet, Volei / Finalistă a CEV Cup și campioana en-titre în Divizia A1 de volei feminin, Volei Alba Blaj a cucerit un nou trofeu național miercuri seară la Târgoviște, după 3-2 în meciul al treilea al finalei cu CS Municipal. Meciul a fost palpitant, cu răsturnări de scor și dramatism din belșug, până în finalul setului decisiv. Oaspetele au câștigat primul set, 25-20, dar Târgoviștea a revenit imediat și a egalat situația, grație unei evoluții foarte bune în setul secund, 25-18.



Al treilea set a reprezentat un galop de sănătate al campioanei, 25-13, pentru ca CSM să trimită disputa în decisiv, după 25-22 în setul al patrulea. În ultimul act s-a mers cap la cap până spre final, Blaj impunându-se cu 15-13, pentru a treia victorie la rând în finală și, implicit, pentru un nou titlu național, al șaptelea din vitrina clubului.

Atmosfera de la Târgoviște n-a mai semănat deloc cu cea de la duelurile europene sau din finalele anterioare de campionat. Doar 700 de spectatori au fost la meci, activi doar în momentele bune ale favoriților.

Tribuna oficială, altădată plină, a fost pe jumătate goală la meciul de miercuri. Aici, cei mai vocali au fost oamenii veniți de la Blaj, în frunte cu primarul Gheorghe Rotar. Fetele de la Blaj au primit medaliile și trofeul într-o sală aproape pustie.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii