1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

Tijana Boskovic1Dambovitapenet, Volei / ”Cea mai bună voleibalistă din lume vine la Târgoviște! Joi, 2 februarie 2023, CSM Targoviste intalneste in etapa a cincea a grupelor principale ale Champions League la volei feminin multipla campioana a Turciei, Eczacibasi Istanbul, formatie la care evolueaza cea mai buna jucatoare din lume, Tijana Boskovic.



Pastrand proportia, Boskovic este Messi din voleiul feminin, anul trecut sarboaica cucerind, alaturi de nationala tarii sale, titlul mondial, fiind desemnata in acelasi timp MVP-ul competitiei. Desi are numai 25 de ani, Tijana Boskovic are deja trecute in palmares doua titluri de campioana mondiala, doua coroane de aur europene precum si doua medalii olimpice, un argint si un bronz.

Asadar, joi de la ora 18.00 haideti sa umplem sala polivalenta din Targoviste pentru un super meci de Liga Campionilor dar si pentru a o vedea la lucru pe cea mai valoroasa jucatoare a planetei.

Tijana Boskovic3

 

Foto și text: CSM Târgoviște 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii