1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

001voleicsmbacau1Dambovitapenet, Volei / Joi, 30 septembrie, în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași” din localitate, vor avea loc meciurile din Supercupa României, atât la feminin, cât și la masculin. Competiția pune față în față în ambele cazuri campioana, respectiv câștigătoarea Cupei României din sezonul trecut.

La feminin se vor lupta pentru trofeu CSM Târgoviște și CSM Volei Alba Blaj, într-o partidă care va începe la ora 15.00, iar de la ora 21.30, va avea loc meciul masculin, între CSM Arcada Galați și Dinamo București. Ambele partide vor fi transmise în direct la TVR 3. Revenind la CSM Târgoviște, trebuie menționat că gruparea de lângă Turn a câștigat în primăvară primul său titlu național din istorie. Performanța de pe plan național nu a fost totuși urmată de o prezență în competițiile continentale. CSM Târgoviște nu s-a înscris în noul sezon al cupelor europene.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii