1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

soranaprosport2022Dambovitapenet, Tenis / Mâine dimineață, emoții mari pentru iubitorii tenisului! Atât Sorana Cîrstea, cât și Simona Halep vor evolua în optimile de finală de la Australian Open! Vă invităm să vedeți programul jocurilor care vor putea fi urmărite în direct, pe Eurosport! Succes, Sorana! Baftă, Simona! Simona Halep - Alizé Cornet (numărul 47 mondial),  ora 04:00

Iga Swiatek (numărul 9 mondial) - Sorana Cirstea, ora 08:30 

*Orele pot surveni modificări în funcție de jocurile programate înainte. Dar cele două dueluri nu vor începe mai devreme de orele menționate mai sus. 

Foto: prosport.ro 

►Vrei să susții comunitatea www.dambovitapenet.ro? Atunci dă LIKE paginii noastre de facebook: - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/?ref=share_group_link, pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2021, am împlinit 9 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii