1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

alinalbertmoreni32Duminică, la Moreni, pe traseul de pe Dealul Sângeriș, s-a derulat etapa a IV-a a Campionatului Național Individual la Endurocross. Vă prezentăm rezultatele spoprtivilor de la Flacăra Moreni, cu mențiunea că vom reveni asupra etapei, atunci când vom intra în posesia clasamentelor oficiale!

 

Duminică, la Moreni, pe traseul de pe Dealul Sângeriș s-a derulat etapa a IV-a a Campionatului Național Individual la Endurocross. La Clasa Expet Moto, Alin Albert Drăgoi (Flacăra Moreni) a terminat cursa pe locul 2, acumulând încă 25 de puncte în clasamentul general. Neoficial, morenarul păstrează poziția a doua după cele 4 etape desfășurate. Din păcate, la Clasa Quad Hobby, Bogdan Diaconescu - locul 3 după primele 3 etape, dar la egalitate cu locul secund, a suferit o defecțiune tehnică la motor și a trebuit să abandoneze cursa. Etapa a V-a, este programată abia în luna septembrie (21), la Beliș - Cluj, în organizarea clubului Master Bike. Reamintim că sâmbătă și duminică (29/30 iunie), la Moreni - pe același traseu, se va desfășura etapa a II-a a Campionatului Național Individual de Motocros.

Foto (facebook): Alin Albert Drăgoi pe podiumul de premiere de pe Dealul Sângeriș.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii