5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

echipamentnationala209Naționala României de Minifotbal este în cantonament la Târgoviște! Mai mult, trei jucători de la campioana Young Boys Târgoviște fac parte din lotul echipei naționale! România va participa la Cupa Mondială, din Grecia! Până atunci se va pregăti la Baza Sportivă Hooligans! 

 

De astăzi, Naționala României la Minifotbal este la Târgoviște, într-un cantonament centralizat! Antrenamentele vor avea loc la baza sportivă Hooligans! Din echipa campioanei județene, Young Boys Târgoviște, trei jucători au fost selecționați în lotul care va face deplasarea la Cupa Mondială, din Grecia: Radu Burciu, căpitanul echipei naționale, Marius Penescu și Sorin Pahonțu! România va face parte din Grupa H, alături de reprezentativele Germaniei, Pakistanului, Sloveniei și Ungariei. Astăzi, de la ora 19:00 este programat un prim antrenament, la baza sportivă Hooligans. Programul antrenamentelor va continua vineri, de la ora 10:30, apoi de la 19:00 și sâmbătă, de la 9:00, după care este programată plecarea spre Grecia. Ar mai fi de precizat că jucătorii de la Young Boys Târgoviște vor disputa un amical contra Naționalei, mâine seară. Așadar, pentru prima dată în istoria minifotbalului dâmbovițean va avea loc un astfel de eveniment, la Târgoviște! Felicitări și succes!

De notat și că Daniel Bălașa, cel care susține proiectul Young Boys Târgoviște, ne-a precizat că este gata să susțină și naționala României! 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii