5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

cuparomanieiybtiv1Young Boys câștigă Cupa și Campionatul, la prima participare în minifotbalul dâmbovițean! Astăzi, a avut loc finala Cupei, la capătul căreia fotbaliștii pregătiți de Florin Anton s-au impus cu 4-2, în fața celor de la TIV! Vezi cine sunt marcatorii, Jucătorul Finalei, detalii de la meci și o GALERIE FOTO!

 

Young Boys câștigă finala Cupei, după 4-2 (2-2, la pauză), cu TIV. Au marcat: Pătru (min 1 – 7 metri, 17, 35), Rusu (39) / Popescu (9), Bădescu (16).

Practic, meciul a început de la 1-0 pentru Young Boys, pentru că arbitrii partidei au indicat punctul cu var, în primele secunde ale jocului. Nu a durat însă mult și TIV restabilește egalitatea, prin Popescu, poziționat perfect în fața porții, care, cu …sânge rece, trimite balonul în poartă (1-1). Cei de la TIV preiau conducerea în minutul 16, atunci când Radu Șeran îi trimite balonul lui Bădescu, cel care preia magistral (1-2). Și Pătru (Young Boys) reușește un gol spectaculos, după ce mingea ajunge la el, în urma unui corner (2-2). Repriza secundă începe cu ratări de ambele părți… Cei care mai marchează până la final sunt băieții lui Florin Anton, prin același Pătru (min 35) și Rusu (min. 39). De altfel, în opinia noastră, golul finalei este cel semnat de Rusu, după o acțiune de unul singur, pornită de la jumătatea terenului și finalizată cu un șut de zile mari, fără nicio speranță pentru portarul celor de la TIV.

Jucătorul meciului: Dragoș Pătru

Una peste alta, victorie meritată pentru Young Boys care, după ce și-a asigurat titlul, a obținut al doilea trofeu al sezonului: Cupa României.

Felicitări, învinșilor! Bravo, învingătorilor!

Click pe linkul de mai jos, pentru a vedea o GALERIE FOTO
https://www.facebook.com/DBPNT/posts/1668395476612849

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii